(+359) 883 284 333КОНТАКТИ
0Item(s)

Нямате продукти в кошницата.

Product was successfully added to your shopping cart.

Връщане и замяна

Връщане и замяна

Съгласно ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на интернет страницата www.hustler-design.com, наричана по-надолу за краткост „ОНЛАЙН” за електронна търговия, и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), Вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

 1. Ако желаете да върнете стоки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт  или на имейл: office@hustler-design.com.
 2. Изпратете ни Вашия имейл адрес, номера на поръчката и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.
 3. Непосредствено след получаване на Вашето запитване, ще получите потвърждение, че запитването Ви е прието на посочения от Вас имейл и/или телефон.
 4. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим, ако установим евентуални забележки, намаляващи стойността им.
 5. Ако желаете сумата да Ви бъде възстановена, моля изпратете ни данни (като коментар в заявката) на банкова сметка: IBAN/име на титуляр. След като получим потвърждение, че продуктът/продуктите са получени на указания адрес, сумата ще Ви бъде възстановена в рамките на 10 работни дни.
 6. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие на продукта, който сте поръчали, куриерските разходи са за наша сметка.
 7. При всички останали случаи, ние начисляваме върху дължимата Ви сума разход в размер на 1 куриерска услуга (за взимане на продуктите от Вас) на стойност, равна на цената за доставка до Вашето населено място.
 8. Задължително е прилагането на получения документ при доставка (фактура).
 9. Продуктите не трябва да имат нарушен търговски вид.
 10. Връщане и замяна на бельо и бански не се извършва.
 11. Ако желаете замяна на един или няколко продукта, моля отбележете продуктите, които желаете да замените. В полето "Съобщение" изпратете линк или код на артикула, който желаете да получите като замяна. След като получим обратно продукта/продуктите, ще изпратим заявените от Вас артикули в рамките на 5 работни дни. Детайли, свързани с разлика в сумите ще бъдат коментирани допълнително.
 12. При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

12. СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ВАШАТА ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВКА ЗА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА, АРТИКУЛЪТ/АРТИКУЛИТЕ СЕ ИЗПРАЩА/Т НА АДРЕС: 

„Хъстлер“ ЕООД

бул. „България“, бл. 19, партер

1404 София

Тел: +359886652085; +359883526382


 • Пратки, изпратени на адрес, различен от посочения, няма да бъдат разглеждани.